Info

Hoe maak ik een ontwerp voor lasersnijden?

Hoe maak ik een ontwerp voor lasersnijden? - Snijlab

De mogelijkheden met lasersnijden zijn eindeloos, maar dit maakt het vinden van een beginpunt soms juist moeilijk. Daarnaast kan het verwarrend zijn om rekening te houden met alle tekenregels. Om je hierbij te helpen hebben we een aantal tips voor je samengesteld.

Templates 

Templates zijn voorbeeldprojecten waarvan wij de tekeningen beschikbaar stellen. De tekeningen kun je downloaden en aanpassen, zo maak je het passend voor je eigen project. We hopen je hiermee een zetje te geven om aan je ontwerp te beginnen.

Tutorials 

Bekijk de tutorials voor in-dept documentatie over het maken van een tekening.

Hier kun je de volgende tutorials vinden:

Box maken 

Wil je een doos maken? Deze genereer je makkelijk online via een van deze twee gratis tools. Voer je afmetingen in en de site maakt een kant-en-klare snijtekening voor je.

Ik wil meteen aan de slag. Hoe doe ik dat? 

Begin met een idee. Bedenk eerst wat je wilt maken en werk dat daarna uit in een vectortekening. Een vectortekening maak je in een van de volgende programma's Illustrator, Autocad, Rhinoceros, Inkscape, Solidworks, Onshape, SketchUp, Vectorworks. Gebruik de juiste lijnkleuren en laagnamen (lees de tekenregels). Exporteer je tekening als .dxf, .dwg, .ai of .pdf. Nu heb je een ontwerp dat je kunt bestellen.

Volgende lezen

Precisiebewerkingen - Snijlab
Mobiele zorgstation “AMiS-PRO” verlicht werklast van verplegend personeel - Snijlab

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.