Lasersnijden in hout, kunststof, schuim, rubber, karton en textiel.

Lasersnijden

Wij snijden jouw ontwerpen uit

Jouw ontwerp of onderdeel laten laseren en snel ontvangen? Dat kan! Je kunt bij ons lasersnijden, lasergraveren en lasermarkeren uit bijna alle niet-metalen zoals hout, kunststof, schuim, rubber en karton. Tot 1200x600mm en met machines tot 175W. Online besteld en geleverd op de door jou gekozen datum (1, 2, 4 of 13 werkdagen). 

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is een digitale productietechniek. Aan de hand van een vectortekening snijdt de laserstraal vormen uit een plaat. Er zijn geen mallen of matrijzen nodig, dit maakt het snel en flexibel.

Snijlab heeft een assortiment plaatmateriaal waaruit gekozen kan worden. Van hout tot kunststof en karton, maar geen metalen.

Uitsnijden

Lasersnijden is het uitsnijden van een vorm uit een materiaal. De getekende vorm wordt los gesneden van de plaat. Dit kan tot in hoog detailniveau en met een grote vormvrijheid.

Graveren

Lasergraveren is het markeren van een tekening aan het oppervlak van een materiaal. Dit kan met een enkele lijn of in een vlak. De laserstraal gaat niet door de plaat heen.

Klant aan het woord

"Dankzij hun online offertetool, kun je als klant zelf zien welke ontwerpaanpassingen de prijs beïnvloeden. Op die manier kun je makkelijk bijschaven."

— Sander Vieveen, Alphatron Medical

lees verder

Wat kan ik lasersnijden?

Wij snijden en graveren jouw ontwerp uit een materiaal uit ons assortiment. Upload je tekening, kies een materiaal en levertijd. En wij gaan voor je aan de slag.

Enkelstuks

Lasersnijden kan vanaf 1 stuks. Door lage opstartkosten is lasersnijden geschikt voor custom-onderdelen, prototypes en gepersonaliseerde objecten.

Grotere oplages

De innovatieve techniek van Snijlab maakt het lasersnijden van grotere oplages efficiënt. Bij hogere aantallen daalt de stuksprijs.

Wat heb ik nodig?

Een tekening voor lasersnijden

Maak een vector-tekening en gebruik de kleuren uit onze tekenregels. Upload je tekening en kies een materiaal.

naar tekenregels

Wat is de levertijd?

Kies je eigen levertijd. Vandaag besteld met spoedlevering is morgen in huis. Wil je liever voordeliger lasersnijden? Kies dan juist een lange levertijd. Levertijden hebben invloed op de prijs.

Wat kost lasersnijden?

De prijs voor het lasersnijden van jouw ontwerp wordt automatisch berekend in de winkelwagen. Upload je tekening, kies een materiaal en levertijd, en zie de prijs direct.

Alles over prijzen

Genoemde prijzen zijn indicatief en incl. btw

1 medium design: vanaf €24,99

1 volle plaat: €65,43

1000 kleine onderdelen: vanaf €0,05/p st.

Blog

bekijk alle
TutorialsLasersnijden met Adobe Illustrator - Snijlab

Lasersnijden met Adobe Illustrator

Lasersnijden met Adobe Illustrator Adobe Illustrator is een vector tekenprogramma dat door veel mensen wordt gebruikt. In deze tutorial leggen we je uit hoe je een tekening voor lasersnijden maakt ...

TutorialsHoe maak ik een gravure? - Snijlab

Hoe maak ik een gravure?

Wil je tekst, vormen of lijnen markeren op je lasergesneden onderdelen? Dan kan dat met een gravure. In de lasertekening kun je onderscheid maken tussen snijden en graveren. Lasergravures zijn een ...

TutorialsNo screw no glue hamerverbinding - Snijlab

No screw no glue hamerverbinding

Wil je twee stukken hout met elkaar verbinden zonder schroeven? Dit is een laserbare houtverbinding die het wel heel makkelijk maakt. Hoe werkt het? De hamerverbinding is een soort pen- en gat verb...