Bestellen

Bestel jouw ontwerpen met gemak. Plaats direct je order via de website en hoef nergens op te wachten. Zo maken we lasersnijden toegankelijk voor iedereen.

Maak gebruik van de flexibiliteit die lasersnijden biedt, zonder minimale afname en met efficiënt opschalen. Kies de levertijd die jou het beste uitkomt: spoedorders zijn morgen in huis, of kies een langere levertijd als het voordeliger moet.

Prijzen worden automatisch berekend en offertes kun je direct downloaden. Prototypes maak je al vanaf €20 euro en seriewerk vanaf €0.10 per stuk. Aan de slag!

Hoe werkt lasersnijden?

ontdek het

Hoe worden prijzen voor lasersnijden berekend?

De prijs voor het lasersnijden van jouw ontwerp wordt automatisch berekend in de winkelwagen. Aan de hand van de snij-duur, het materiaal, de levertijd en het aantal wordt de prijs berekend.

alles over prijzen

Veelgestelde vragen

Zakelijk bestellen

Ook voor zakelijke klanten maken wij lasersnijden toegankelijk. Op aanvraag zijn op rekening of per inkooporder bestellen mogelijk.

Relevante blog post

Alle blog posts
Hoe kan ik goedkoper lasersnijden? - Snijlab
Info

Hoe kan ik goedkoper lasersnijden?

De uploader van Snijlab berekend de prijs van onderdelen automatisch, hierdoor weet je direct wat iets kost en kan je snel bestellen. Wist je dat je ook direct offertes kunt downloaden in je winkel...