Bedrijf

Snijlab maakt hout- en kunststof lasersnijden makkelijk en bereikbaar, zodat jij betere producten kan maken.

Wij vinden dat non-metalen (met name organische materialen) een belangrijke plek in moeten nemen in producten van de toekomst. Lasersnijden is een handige techniek om deze materialen te bewerken en door lasersnijden te democratiseren (breed toegankelijk te maken) kunnen meer mensen haar in meer toepassingen gebruiken.

Met lasersnijden kun je al op veel kleinere schaal economisch succesvol zijn dan met andere productietechnieken. Je kunt producten dus beter afstemmen op de gebruiker, en je kunt makkelijker aanpassen en verbeteren.

Wij geloven dat hoogwaardige, lokale digitale productie de wereld een stukje beter kan maken en daar dragen wij ons steentje aan bij.

Het team

Achter Snijlab zit een gedreven team dat een kwalitatieve, betrouwbare en snelle service levert. We streven er voortdurend naar om onze lasersnij-diensten toegankelijker te maken voor iedereen. Of je nu hulp nodig hebt bij een eenmalig complex project of op zoek bent naar een partner voor de lange termijn, wij werken graag met je samen.

lees verder

Innovatief en zelf ontwikkeld

De beste kwaliteit en de hoogste betrouwbaarheid behalen wij met zelf ontwikkelde techniek.
Om efficiënt te produceren innoveren wij constant.

onze techniek

Blijf op de hoogte, check onze blog

Bekijk alle blog posts
InfoWelke folies kan je lasersnijden?

Welke folies kan je lasersnijden?

Heb je een folie nodig, gesneden volgens je eigen ontwerp? In deze blogpost leer je welke folies je kan laten lasersnijden en welk materiaal de beste keuze is voor jouw toepassing.

InfoMaterialen voor Prototyping

Materialen voor Prototyping

Bij Snijlab begrijpen we hoe cruciaal het is om de juiste materialen te kiezen voor je product. Soms wil je echter eerst meerdere ontwerpen testen zonder hiervoor meteen het duurste materiaal te ge...

Waarom lokaal produceren? 💚

Waarom lokaal produceren? 💚

Tijdens de COVID-19 pandemie werden Europese bedrijven met hun neus op de feiten gedrukt: onze toeleveringsketens zijn kwetsbaarder dan we dachten. Een simpel, maar cruciaal onderdeel dat ontbrak...

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op via de chat, mail of telefoon.