Bedrijf

Snijlab maakt hout- en kunststof lasersnijden makkelijk en bereikbaar, zodat jij betere producten kan maken.

Wij vinden dat non-metalen (met name organische materialen) een belangrijke plek in moeten nemen in producten van de toekomst. Lasersnijden is een handige techniek om deze materialen te bewerken en door lasersnijden te democratiseren (breed toegankelijk te maken) kunnen meer mensen haar in meer toepassingen gebruiken.

Met lasersnijden kun je al op veel kleinere schaal economisch succesvol zijn dan met andere productietechnieken. Je kunt producten dus beter afstemmen op de gebruiker, en je kunt makkelijker aanpassen en verbeteren.

Wij geloven dat hoogwaardige, lokale digitale productie de wereld een stukje beter kan maken en daar dragen wij ons steentje aan bij.

Het team

Achter Snijlab zit een gedreven team dat een kwalitatieve, betrouwbare en snelle service levert. We streven er voortdurend naar om onze lasersnij-diensten toegankelijker te maken voor iedereen. Of je nu hulp nodig hebt bij een eenmalig complex project of op zoek bent naar een partner voor de lange termijn, wij werken graag met je samen.

lees verder

Innovatief en zelf ontwikkeld

De beste kwaliteit en de hoogste betrouwbaarheid behalen wij met zelf ontwikkelde techniek.
Om efficiënt te produceren innoveren wij constant.

onze techniek

Blijf op de hoogte, check onze blog

Bekijk alle blog posts
InfoSample van houten materialen om uit te kiezen.

Houtsoorten vergeleken: welke moet je kiezen?

Lasersnijden is ideaal om houten onderdelen te maken. Je kunt elke tweedimensionale vorm uitsnijden die je wilt, met veel details. Daarnaast is het ook snel en kun je voor veel verschillende toepa...

InfoPOM (Delrin) vs PA6 (Nylon): Technische kunststoffen vergeleken

POM (Delrin) vs PA6 (Nylon): Technische kunststoffen vergeleken

POM en Nylon (PA6) lijken erg op elkaar en zijn beide te lasersnijden. Waarom houden we POM wel op voorraad en PA6 niet?

InfoDe oppervlakken van plastics uitgelegd: glans, mat, structuur & technisch

De oppervlakken van plastics uitgelegd: glans, mat, structuur & technisch

Onze verschillende kunststoffen hebben verschillende oppervlakken. Leer de verschillen kennen, zodat jouw lasergesneden kunststof er ook met gebruik goed uit blijft zien.

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op via de chat, mail of telefoon.