Nieuws

Nieuw: acrylaat in primaire kleuren

Nieuw: acrylaat in primaire kleuren - Snijlab
Nieuw in ons materiaalassortiment zijn vier primaire kleuren acrylaat. Blauw, geel, groen en rood zijn vanaf nu in 3 mm dik beschikbaar. Wij zijn blij met deze mooie toevoeging aan onze collectie. Bekijk hier onze nieuwste materialen.

Op dit moment hebben wij meer dan 120 materialen op voorraad in ons magazijn. Snijlab bestaat inmiddels 11 jaar, wij hebben een uitgebreide materiaalkennis opgebouwd en bieden alleen materialen van hoge kwaliteit aan. Ons brede assortiment is afgestemd op uiteenlopende toepassingen om veel verschillende sectoren te kunnen bedienen, van engineering tot design en alles daartussen in.

We zijn altijd opzoek naar nieuwe materialen. Heb je een suggestie of mis je een materiaal? Geef het aan ons door via info@snijlab.nl, jouw feedback is enorm waardevol voor ons. 

De nieuwe kleuren acrylaat zijn opaak of ondoorzichtig, je kunt er niet doorheen kijken. Het oppervlak en de laser-snijranden zijn glanzen. Acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, laat zich erg goed lasersnijden, het detail vermogen is hoog en de afwerking netjes. Het materiaal wordt in veel mooie kleuren en verschillende afwerkingen gemaakt. Bekijk hier al onze acrylaten.

Volgende lezen

PET vilt lasersnijden - Snijlab
Acrylaatrecycling - Snijlab

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.