1
2

Lasersnijden vanuit je browser. Login om tekeningen te uploaden:

Aanmelden Maak een gratis account aan

3
4

Laatste nieuws

Koningsdag 2017

Koningsdag 2017

Op koningsdag, 27 april, is Snijlab gesloten. Vrijdag 28 april zijn wij geopend. Wij wensen iedereen een fijne feestdag toe.
read more

De betere sleufverbinding

De betere sleufverbinding

De ervaring van het in elkaar zetten van je product staat of valt bij de details. Een sleufverbinding moet eenvoudig in elkaar schuiven maar wel klemmen, en niet fragiel aanvoelen.
read more

Een heel goed 2017

Een heel goed 2017

Het afgelopen jaar is snijlab flink uitgebreid en verbeterd. We staan weer helemaal klaar om je van dienst te zijn en onze handen jeuken om snijlab dit jaar nog verder te verbeteren.
read more

openingstijden feestdagen

openingstijden feestdagen

Snijlab is vanaf donderdag 22-12 tot en met dinsdag 3-1 gesloten. Je kunt ten alle tijden bestellingen plaatsen via onze website, maar wil je je werk nog voor de kerst in huis hebben let dan goed op de uiterste besteldata.
read more

FSC gecertificeerd

FSC gecertificeerd

Sinds kort zijn wij FSCĀ® gecertificeerd. Dat houdt in dat wij producten en materialen kunnen leveren met het FSCĀ® keurmerk
read more

Foto feed

DSC_8702 2_machines4 green lasers Wood organizer Wooden mariage book google cardboards Wooden sign engraved Lab wall Penrose in high detail MDF with white facing Chair prototype by Boaz artwork by Stefan Verhees workshop workshop workshop workshop