diensten

Betrouwbare lasersnijdienst

Zelf opgemaakte tekeningen tot 1200x600mm kunnen wij direct uitsnijden uit de meeste niet-metalen zonder extra voorbereidingswerk. U kunt een materiaal kiezen uit onze uitgebreide voorraad. Levering kan al binnen één werkdag.

Wij werken met hoge kwaliteit machines en weten wat we doen. Daarom leveren wij enkel topkwaliteit.

Onze online snijdienst is gemaakt om het uitbesteden van snijwerk snel en eenvoudig te maken.

Login om een tekening te uploaden.

Seriewerk

Wij produceren kostenefficient lasergesneden onderdelen van enkelstuk tot enkele honderdduizenden. Of het nu gaat om sleutelhangers voor een event of onderelen voor een consumentenproduct. Naast de productie kunnen wij u van dienst zijn met:

  • CAD/tekenwerk
  • Optimalisatie van ontwerp en materiaalkeuze
  • Customized mass production (series van unieke producten)
  • Just in time production (wij produceren pas als u verkocht heeft)

Wij werken met productiesamples en voorcalculatie zodat duidelijk is waar u aan toe bent. Maak uw eigen nests en bestel online of neem contact op  voor meer informatie.

Projecten met extra aandacht

Extreem fijn maquettewerk, designproducten zonder aanslag van het laserproces, grootformaat snijden; procesbeheersing is alles. Wij ontwikkelen onze eigen machines en kennen elk onderdeel. We kunnen daarom bij uiteenlopende projecten optimale resultaten bieden. Wanneer de oplage het toelaat kunnen wij gespecialiseerde setups en machineinstellingen maken om elk product met perfecte kwaliteit te produceren.

Ontwerp

Naast productie specialiseren wij in ontwerp voor digitale productie. Wij hebben ruime ervaring in 2D en 3D ontwerp, parametrisch ontwerp en scripting-oplossingen. Gecombineerd met slim ontwerp en materiaalkeuze komen de mogelijkheden van digitale productie pas echt tot hun recht.

Wij nodigen u uit om samen met ons de toekomst van productie te verkennen.