Levering

Kies je levertijd

Bij bestelling kun je zelf kiezen wanneer je je producten wilt ontvangen. Je ziet in je winkelwagen direct wat de verwachte leverdatum is, en wat de kosten voor andere levertijden zijn.

 SpoedleveringSnelle leveringNormale leveringVoordelige levering

Bestel vóór*

12:00

12:00

23:59 23:59
Ophalen

zelfde dag
vóór 18:00 gereed

volgende werkdag
vanaf 16:00

over 3 werkdagen
vanaf 16:00
over 7 werkdagen
vanaf 16:00
Bezorgen

volgende werkdag
vóór 12:00
UPS Express

2 werkdagen

UPS Standard

4 werkdagen

UPS Standard

8 werkdagen

UPS Standard

* bij bestelling na de deadline komt er één werkdag bij.

Tip: Je kiest de levertijd voor de gehele order. Heb je sommige producten eerder nodig dan andere, maak dan aparte orders aan.

Leveropties

Verzending

Je ontvangt je pakket standaard van UPS. Je krijgt de avond vóór levering een e-mail met een track & trace code. Grotere zendingen ontvang je soms als meerdere losse pakketten, het kan dan ook zijn dat je meerdere track&trace berichten ontvangt.

Bijzonder tijdkritische of kostbare zendingen leveren wij per koerier. Als wij hier voor kiezen neemt een van onze medewerkers vooraf contact op om een leverafspraak te maken.

 

 

Afhalen

Kies je ervoor om je bestelling op te halen dan krijg je een email zodra je bestelling klaar ligt. Dat is standaard vóór 16:00 op de leverdag, maar soms al eerder. Je kunt vanaf dat moment langskomen tijdens openingstijden. Het ophaaladres is: Van Helmontstraat 23, 3029AA, Rotterdam.