materialen

Onze materialen

Je kunt bij Snijlab producten laten maken uit hout, kunststoffen, textiel, papier en, karton. Metalen kun je niet bij ons bestellen.

Je vindt bij ons materialen voor uiteenlopende toepassingen. Van prototyping tot eindproducten en van maquettebouw tot machinebouw.

Al onze materialen zijn geselecteerd op (constante) hoge kwaliteit en toepasbaarheid. Een goede basis om mee te werken dus.

Naar het materiaaloverzicht

Afmetingen

Bij Snijlab kun je onderdelen of verzameltekeningen tot 1200x600mm groot laten lasersnijden.

In sommige gevallen zijn de materialen kleiner, bijvoorbeeld 1000x500mm. De maximale dikte verschilt ook per materiaal. Je kunt de maximale afmetingen en diktes voor elk materiaal vinden bij de materialen.

Samples

Je kunt zonder afspraak langskomen om onze materialen te bekijken en te voelen. Je kunt ook samples meenemen van materialen die je interessant vindt.

Tot drie samples kun je kosteloos bestellen. Stuur daartoe een mailtje met je adres en de materialen die je wilt ontvangen naar info@snijlab.nl.

Jouw materialen

Je kunt zelf materialen aanleveren om te laten snijden, mits ze niet in ons aanbod voorkomen. Lees meer over materiaal aanleveren.

Materialen kopen zonder bewerking

Aan de balie bij snijlab kun je de materialen uit ons assortiment ook los kopen, maar enkel op de volledige plaatafmeting (zie de materialenpagina’s). We verzenden geen losse materialen, en we zagen materialen niet op maat.

Je kunt materialen (ook op kleinere maten) wel bestellen bij ons zusterbedrijf; lasersheets.eu.