Beschermingsmiddelen bestellen

Geplaatst op

direct naar de webshop

 Snijlab heeft recent gelaatsschermen ontwikkeld voor het Erasmus MC en we willen deze ook ter beschikking stellen voor andere partijen. Je kunt één of meerdere gelaatsschermen bij ons bestellen. Je krijgt dan losse onderdelen opgestuurd die je met behulp van ons instructiefilmpje eenvoudig in elkaar zet. Aangezien het product op bestelling gemaakt wordt, hangt de prijs sterk af van de gewenste hoeveelheid. Er zijn twee manieren waarop je de gelaatsschermen kunt bestellen:

  1. Via ons webshop gedeelte. Hier kun je setjes van 3 stuks, 10 stuks of 50 stuks bestellen.
  2. Via onze reguliere lasersnijdienst. Hiervoor gebruik je de drie tekeningen die je upload op onze website. Ben je nog niet bekend met lasersnijden en onze webinterface? Hieronder vind je een korte handleiding.
  • Download de tekeningen.
  • Login op snijlab.nl en upload de drie tekeningen uit het mapje 'laser cutting'.
  • Kies de juiste materialen (ze staan in de bestandsnamen) 
  • Kies bij elke tekening hetzelfde gewenste aantal, de prijs verschijnt direct in beeld. Let op: de stuksprijs is lager als je meer bestelt.
  • Betaal via ideal en de onderdelen worden gemaakt en naar je verzonden.

Hoe je het scherm in elkaar zet vind je op NGS2020.nl

gezichtsscherm.jpg
gezichtsscherm.jpg

NB: De grondstoffen die wij gebruiken zijn vanwege de coronacrisis niet altijd leverbaar. Om daar mee om te gaan hebben we ontwerpen gemaakt voor verschillende diktes van elk materiaal. Het kan zijn dat je door tekorten aan een bepaald materiaal onderdelen van een andere dikte ontvangt. Wij zorgen er echter voor dat je altijd een werkend product ontvangt volgens de laatste versie.

News archive

Nieuws