Uitslag ontwerpprijsvraag

Geplaatst op

De prijsvraag die we onlangs in onze nieuwsbrief uitschreven heeft een winnaar opgeleverd! We vroegen onze nieuwsbriefontvangers om een ontwerp in te dienen voor een lasergesneden omslag voor een standaard notitieblok. De inzending van een deelnemer die anoniem wenst te blijven (zou het de echte Superman zijn?) vonden we de allerbeste. We vonden het uitgesneden logo van Superman in blauw en rood popypropeen fraai en vooral de gegraveerde tekst erbij erg geestig (‘brilliant ideas to save humanity’). En zeker met het oog op de recente ontwikkelingen in de maatschappij vonden we het ook nog plotseling actueel. Want waar is Superman als je hem echt nodig hebt? Wie weet staat de oplossing voor de huidige pandemie wel in ‘zijn’ schriftje.

Het ontwerp van deze omslag in open-source beschikbaar dus als je je eigen Superman notitieboekje wil kun je contact met ons opnemen voor het bestand.

Bij Snijlab hebben we alleen zwart, wit en translucent polypropeen op voorraad liggen maar bij bijvoorbeeld de kunststofshop.nl zijn er ook nog andere kleuren beschikbaar: https://kunststofshop.nl/polypropeen/folie/kleuren/g-20000054

News archive

Nieuws