Corona-maatregelen

Geplaatst op

De overheid heeft nieuwe maatregelen afgekondigd om de COVID-19 pandemie in te dammen. Snijlab vindt het belangrijk om hier een bijdrage aan te leveren. Onze diensten zijn beschikbaar als normaal, met als uitzondering dat nieuwe bestellingen enkel bezorgd kunnen worden. Het ophalen van nieuwe bestellingen bij Snijlab is tot nader order niet mogelijk om menselijke contacten en bijbehorende besmettingsrisico te verminderen. Al geplaatste bestellingen kunnen nog wel opgehaald worden. We vragen hierin om je begrip.

Zelf materialen aanleveren is ook nog mogelijk maar we willen je vragen om dit de komende twee weken alleen te doen als het echt noodzakelijk is en dan bij voorkeur naar Snijlab opsturen in plaats van zelf langs te brengen. Probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van ons uitgebreide materiaalassortiment.

Ook voor informatie vragen we je om in eerste instantie per telefoon of email contact op te nemen, en niet langs te komen aan onze balie.

Intern hebben wij maatregelen genomen om allemaal zo goed mogelijk gezond te blijven zodat we je van dienst kunnen blijven en je pakketen op de afgesproken datum kunnen blijven leveren.

We hopen dat je ondanks de bijzondere omstandigheden je werk net als wij nog zoveel mogelijk kunt doen zoals je dat gewend bent.

News archive

Nieuws