Notitieboekjes op maat

Geplaatst op

In plaats van een hele grote oplage notitieboekjes kun je ook denken aan het personaliseren van standaard notitieboekjes die je gewoon online kunt kopen. Simpelweg een bedrijfslogo erop graveren of juist bijzondere vormen eruit laten lasersnijden waarmee een deel van het binnenwerk zichtbaar wordt. Eindeloze mogelijkheden dus en ook interessant als je bijvoorbeeld een op maat gemaakt relatiegeschenk wilt voor bijzondere klanten. Of denk aan aan een promotie-artikel in kleine oplage. Bijkomend voordeel is dat je hem zo kunt opmaken dat je de gepersonaliseerde omslag kunt hergebruiken als je schrift vol is.

We dagen je uit om een ontwerp te maken voor een A5 omslag in een materiaal uit ons assortiment. Mail je ontwerp naar info@snijlab.nl en het winnende ontwerp zal in een oplage van 10 stuks kosteloos voor je worden gemaakt. Je ontvangt vervolgens de omslagen inclusief de notitieboekjes zelf. We beoordelen de inzendingen op originaliteit en technische haalbaarheid.

Bij Snijlab hebben we verschillende materialen op voorraad die voor deze toepassing geschikt zijn, denk aan polypropyleen, houtboard, sizopreg (bioplastic). Daarnaast kun je bijvoorbeeld denken aan biopplastic Solanyl dat bij de Kunststofshop te koop is. Dat kun je dan hier bij Snijlab laten bezorgen om te lasersnijden. Laat je verbeelding de vrije loop en verras ons met je ontwerp!

Deadline inzenden: 1 maart 2020. De mooiste ontwerpen zullen we publiceren op onze website en social media kanalen.

omslag-1.jpg
omslag-1.jpg
gepersonaliseerd notitieboekje.jpg
gepersonaliseerd notitieboekje.jpg
omslag-2.jpg
omslag-2.jpg
omslag-3.jpg
omslag-3.jpg

News archive

Nieuws