Nieuwe vacatures

Geplaatst op

Kom jij ons team versterken? Om onze ambities voor 2019 waar te maken zoeken we:

  • Verkoopmedewerker binnendienst (32-40hr, per direct)
  • ̶L̶a̶s̶e̶r̶-̶o̶p̶e̶r̶a̶t̶o̶r̶ ̶(̶3̶2̶-̶4̶0̶h̶r̶,̶ ̶p̶e̶r̶ ̶d̶i̶r̶e̶c̶t̶)̶ [AANMELDINGEN GESLOTEN]
  • ̶B̶e̶d̶r̶i̶j̶f̶s̶l̶e̶i̶d̶e̶r̶ ̶(̶4̶0̶h̶r̶,̶ ̶v̶a̶n̶a̶f̶ ̶m̶a̶a̶r̶t̶ ̶2̶0̶1̶9̶)̶ [AANMELDINGEN GESLOTEN]

Over ons

Snijlab is een klein bedrijf met zeer diverse klanten. Naast de twee eigenaars werken er nog 6 mensen en groeit het bedrijf elk jaar aanzienlijk. We bedienen jaarlijks duizenden klanten en hebben daarnaast diverse innovatieprojecten lopen.

Er heerst een informele en open werksfeer. Er wordt hard gewerkt maar daarnaast is er ook vrijheid om je verder te ontwikkelen in de richting die bij je past.

Snijlab maakt professioneel lasersnijden toegankelijk en eenvoudig.Verkoopmedewerker binnendienst (32-40hr)

Ben jij communicatief vaardig en kun je ook inhoudelijk meedenken over technische aanvragen? Voel jij je op je plek in een jong en groeiend bedrijf?

Je bent verantwoordelijk voor alle klantcommunicatie in het bedrijf, zowel telefonisch, schriftelijk als aan de balie. Je geeft technische adviezen en je maakt offertes op. Je leest cad-tekeningen van klanten in, maakt werkinstructies en kostenberekeningen. Je biedt klanten ondersteuning vóór, tijdens en na het orderproces. Je komt vaak in de werkplaats om informatie in te winnen, en je koppelt vragen van je collega’s terug naar klanten. Je bent een belangrijke spil in het bedrijf en zorgt ervoor dat iedereen elkaar begrijpt.

Profiel

Je kunt duidelijk en prettig communiceren met verschillende soorten mensen, zowel binnen het bedrijf als daarbuiten. Je kunt helder schrijven. Je kunt zelfstandig werken. Je vindt het belangrijk dat mensen elkaar begrijpen. Je kunt wensen van klanten vertalen naar specifieke instructies. Je hebt een commerciële insteek en wilt voor ons en voor de klant de beste kwaliteit bieden. Je weet missende informatie zelfstandig aan te vullen door vragen te stellen aan je collega’s en klanten.

Functie-eisen

  • afgeronde HBO opleiding en relevante werkervaring.
  • Inzicht in technische producten en vraagstukken
  • Beheersing van minimaal één cad programma, of kan dit snel aanleren.
  • Vloeiend Nederlands en Engels. Zowel mondeling als schriftelijk. (Duits is een pré)

 

 

Heeft één van deze vacatures je interesse gewekt of heb je vragen? Neem contact op met jiskar@snijlab.nl

News archive

Nieuws