Lasergraveren en -markeren op leer, hout en kunststof.

Graveren

Wij graveren jouw ontwerpen

Jouw ontwerp graveren op een product? Dat kan! Je kunt bij ons naast lasersnijden ook lasergraveren en lasermarkeren. Dit kan op een lasergesneden ontwerp of in oplage op een eigen product. Lees verder om alles over graveren te ontdekken.

Borrelplanken

Casings

Cijferplaten

Eigen ontwerpen

Wat is graveren?

Lasergraveren is het markeren van een tekening aan het oppervlak van een materiaal. Dit kan met een enkele lijn of in een vlak. De laserstraal gaat niet door de plaat heen.

Lijngravure

Een markering uit één dunne lijn is een lijngravure. Mooi voor strakke lijntekeningen, maar niet ideaal voor tekst.

Vlakgravure

Een gevuld vlak is een vlakgravure. Deze wordt gemaakt van veel lijnen die zo dicht naast elkaar staan dat ze één vlak lijken.

Lijn- en vlakgravure

Samen maken een lijn- en vlakgravure een duidelijke markering. De vlakgravure valt op en de lijngravure maakt verfijnde details mogelijk.

Klant aan het woord

Amber van Buurman

Wij werken al jaren samen met Snijlab voor het graveren van onze happenplanken. De planken worden gemaakt van bomen gekapt in de stad door Rotterdams Hout, dit hout wordt zo gered van de versnipperaar. Door bij Snijlab te graveren houden we onze productieketen lokaal.

Graveren op lasersnijwerk

Wil je jouw ontwerp lasersnijden en ook graveren? Dat doen wij uiteraard. Ga hiervoor door naar Lasersnijden. Daar vind je ook alle informatie over graveren op je snijwerk.

ga naar Lasersnijden

Graveren op eigen objecten

Wil je jouw ontwerp graveren op je eigen object, zoals borrelplanken of kledinghangers? Dat kan in oplage. Jij levert een product aan uit hout, leer, steen, kunststof of metaal. En wij voorzien dit van jouw logo, tekst of tekening.

meer over graveren op eigen materiaal