The page is not available in "en". So it displayed in the default language (nl) instead.

(dismiss)

vacatures

Posted on

Kom jij ons team versterken? Om onze ambities voor 2019 waar te maken zoeken we:

  • C̶o̶m̶m̶u̶n̶i̶c̶a̶t̶i̶e̶-̶/̶a̶c̶c̶o̶u̶n̶t̶m̶a̶n̶a̶g̶e̶r̶ ̶(̶3̶2̶-̶4̶0̶h̶r̶,̶ ̶p̶e̶r̶ ̶d̶i̶r̶e̶c̶t̶)̶
  • O̶f̶f̶i̶c̶e̶-̶/̶w̶e̶r̶k̶p̶l̶a̶a̶t̶s̶m̶a̶n̶a̶g̶e̶r̶ ̶(̶3̶2̶-̶4̶0̶h̶r̶,̶ ̶p̶e̶r̶ ̶d̶i̶r̶e̶c̶t̶)̶

NB: beide vacatures zijn inmiddels gesloten!

C̶o̶m̶m̶u̶n̶i̶c̶a̶t̶i̶e̶-̶/̶a̶c̶c̶o̶u̶n̶t̶m̶a̶n̶a̶g̶e̶r̶ ̶(̶3̶2̶-̶4̶0̶h̶r̶,̶ ̶p̶e̶r̶ ̶d̶i̶r̶e̶c̶t̶)̶

Rol
Je bent de schakel tussen het productieteam en de klant en je bent op de hoogte van alle lopende opdrachten. Je adviseert klanten en begeleidt complexere opdrachten. Daartoe kun je handig omgaan met verschillende CAD programma’s en kun je zowel technische als creatieve tekeningen van klanten bewerken en interpreteren.

Je beheert de mailbox, telefoon en soms de balie. Je bent verantwoordelijk voor alle (klant)communicatie in het bedrijf.

Je komt vaak in de werkplaats om opdrachten inhoudelijk met je collega’s te bespreken. Je voorziet mogelijke problemen en voorkomt ze. Door je kennis kun je snel inschatten of aanvragen van klanten realistisch zijn, eventuele alternatieven voorstellen en offertes opmaken.

Geen opdracht is hetzelfde, dus je moet creatief denken. Je deelt de functie eventueel met een collega maar werkt op de meeste dagen zelfstandig.

Profiel
Je kunt duidelijk en prettig communiceren met verschillende soorten mensen, zowel binnen het bedrijf als daarbuiten. Je kunt helder schrijven. Je kunt zelfstandig werken.

Je vindt het belangrijk dat mensen elkaar begrijpen. Je kunt wensen van klanten vertalen naar heldere werkinstructies. Je hebt een commerciële insteek en wilt voor ons en voor de klant de beste kwaliteit bieden.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding of hoger
  • Inzicht in technische producten en vraagstukken
  • Beheersing van minimaal één CAD programma, of kan dit snel aanleren
  • Vloeiend Nederlands en Engels. Zowel mondeling als schriftelijk. (Duits is een pré, maar niet vereist)

 

O̶f̶f̶i̶c̶e̶-̶/̶w̶e̶r̶k̶p̶l̶a̶a̶t̶s̶m̶a̶n̶a̶g̶e̶r̶ ̶(̶3̶2̶-̶4̶0̶h̶r̶,̶ ̶p̶e̶r̶ ̶d̶i̶r̶e̶c̶t̶)̶

Rol
Je zorgt dat de processen binnen het bedrijf soepel verlopen en dat je collega’s effectief werken. Je begrijpt wat mensen nodig hebben en creëert prettige werkomstandigheden.

Je maakt de personeelsroosters, houdt de materiaalvoorraad bij en regelt de inkopen. Je monitort de post en administreert je werk. Je begrijpt de grote lijnen van het werk van je collega’s en je kan bijspringen waar nodig. Technisch hoef je niet alles te weten, maar je weet wie je om raad moet vragen. Je houdt oog op het functioneren van de werkplaats en rapporteert regelmatig over de gang van zaken.

Deze functie is erg divers en vereist flexibiliteit. Je hebt veel autonomie en kan tot op zekere hoogte je eigen werkzaamheden bepalen en indelen. Samen met de oprichters kijk je vooruit om de ontwikkeling van het groeiende bedrijf in goede banen te leiden.

Profiel
Je hebt goede sociale antennes en kan met iedereen overweg. Je bent zelfredzaam en oplossingsgericht. Je durft eigen initiatieven te nemen en ziet waar ruimte voor verbetering is.

Je kunt tegenstrijdige belangen tegen elkaar afwegen en durft beslissingen te nemen. Je kijkt met een helicopterview en hebt probleemoplossend vermogen. Je bent positief ingesteld en stressbestendig.

Taken

  • Dagelijkse leiding (4~6 mensen)
    • Personeelsroosters maken
    • Leiden van werkoverleg
    • Verdelen van werkzaamheden
  • Inkoop en voorraadbeheer
  • Vraagbaak en probleemoplosser voor je collega’s
  • Voorbereiden, supervisie en nacalculatie van uitzonderlijke orders
  • Zorgen voor nette werkomgeving
  • Planning van onderhoudstaken
  • Lichte administratieve taken

 Functie-eisen

  • HBO+ of WO werk- en denkniveau
  • 3+ jaar aantoonbare relevante ervaring

 

Over ons

Snijlab is een klein bedrijf met zeer diverse klanten. Naast de twee eigenaars werken er nog 6 mensen en groeit het bedrijf elk jaar aanzienlijk. We bedienen jaarlijks duizenden klanten en hebben daarnaast diverse innovatieprojecten lopen.

Er heerst een informele en open werksfeer. Er wordt hard gewerkt maar daarnaast is er ook vrijheid om je verder te ontwikkelen in de richting die bij je past.

Snijlab maakt professioneel lasersnijden toegankelijk en eenvoudig.Heeft één van deze vacatures je interesse gewekt of heb je vragen? Neem contact op met jiskar@snijlab.nl

News archive

Latest posts